Meeleven en meehelpen

Het gaat mij om meer dan cijfers. Ik wil bijdragen aan het geluk van de mensen die ons hun hele financiële en fiscale hebben en houden toevertrouwen. Dat is voor de meeste accountants niet zo gebruikelijk, maar voor mij is dat enorm belangrijk. Het maken van persoonlijke verbinding staat voor mij centraal.

Dat doe ik door mijn relaties goed te leren kennen en te luisteren naar wat zij willen bereiken in hun leven. Vervolgens stem ik mijn ondersteuning op hun wensen af. Als zij mij op de hoogte houden van wat zij meemaken, kan ik hen informeren over de impact op fiscaal en financieel gebied.  

Ik wil meeleven met mijn relaties in al hun levensfasen en hen op de hoogte houden van alle veranderende omstandigheden in de wet- en regelgeving. Gevraagd en ook ongevraagd.

 

Niet te technisch, maar in simpele en duidelijke bewoordingen. Zodat we samen met onze relaties kunnen anticiperen op de nieuwe kansen die zich aandienen om hun doelen te realiseren. Tussentijds stemmen we voortdurend af, kijken of bijstellingen nodig zijn en genieten samen van de resultaten.

 

Diensten