meer-dan-alleen-kille-cijfers.png

Ambroos Ross

            

Betekenisvol zijn voor elkaar, daar gaat het om!

Ik ben Ambroos Ross, afgestudeerd in fiscaal recht (Mr.) en Belastingadviseur (RB). Ik ben gehuwd met Liesbeth en wij hebben samen een dochter en een zoon. Ik hou van het hebben van zekerheden. Eén van die zekerheden is zorgdragen voor je eigen broodwinning. Daarom ben ik ondernemer geworden en heb ik Ross & Partners opgericht.

Vitaal kunnen leven is voor mij belangrijk. En dat doe je zowel met je kwaliteiten als met je kwetsbaarheden. Het totaal maakt wie je bent en bepaalt hoe je met je omgeving omgaat.
Als je zelfbewust bent, weet je hoe je vanuit je persoonlijke kracht kunt leven. Mensen daarbij helpen is wat mij aanspreekt. Het gaat erom dat je elkaar iets te zeggen hebt en betekenis voor elkaar hebt. Zowel privé, zakelijk als bestuurlijk. Ik zie cliënten dan ook liever als relaties waarvan je iedere dag opnieuw weer leert. Zij sturen en inspireren ons en wij hen. En zo maak je samen betekenisvolle keuzes. Ik ben er trots op dat we dat binnen Ross & Partners voor al onze relaties vormgeven.

Ik ben elke dag van de week aanwezig op kantoor. 

Lees hier het interview met Ambroos Ross, Jos van Rooijen en Frank Post in de Accountant van juni 2014.

 

Diensten