getallen-hebben-ook-gevoel.png

Jos v Rooijen

 

Kritisch meedenken.

Ik ben Jos van Rooijen, gehuwd met Margaret en de trotse vader van twee mooie dochters. Ik ben afgestudeerd als Accountant- Administratieconsulent en geef binnen Ross & Partners leiding aan de medewerkers.

Al vroeg in mijn carrière leerde ik dat je als accountant een kritisch meedenkend verlengstuk moet zijn van de ondernemer die je adviseert. Daarvoor is het belangrijk dat je de ondernemer goed kent en in je oordeelsvorming je voortdurend richt op diens toekomst. Je probeert als het ware steeds het maximale uit de ondernemer te halen.

Dat moeten geen mooie woorden zijn, maar zul je je cliënten elke dag in de praktijk moeten laten ervaren. Binnen Ross & Partners is dat mijn passie: onze relaties laten zien dat wij als team achter hen staan en hen voortdurend ondersteunen in hun plannen.

Daarbij ga ik er vanuit dat er voor elk probleem een oplossing bestaat; dat je jezelf en je bedrijf moet blijven ontwikkelen, dat de prestatie van een team altijd hoger ligt dan die van een individu en dat je moet blijven werken aan succes, omdat het succes van vandaag, morgen weer achterhaald kan zijn.

Voor wie contact met mij wil opnemen: ik ben alle dagen aanwezig.

Lees hier het interview met Ambroos Ross, Jos van Rooijen en Frank Post in de Accountant van juni 2014.

Diensten