Frank Post

  Talentmanager      

Als MKB-ondernemer moet je hard werken om succesvol te zijn en te blijven. Zeker in economisch moeilijke tijden waarin het anticiperen op veranderingen steeds moeilijker wordt.

Het vraagt veel van je om acquisitie te doen, cliënten te bezoeken en je vak bij te houden. Zowel mentaal, fysiek als qua tijdsbesteding. Het doen van de administratie schiet er dan vaak bij in. Daar zit je niet op te wachten, terwijl je weet dat het moet. Als je niet oppast raak je achterop en voor je het weet, weet je niet meer hoe je er financieel voorstaat, met alle gevolgen van dien.

Met de administratie moet je eigenlijk ook niet bezig zijn; dat moet je overlaten aan specialisten. Specialisten die de administratie goed regelen en zorgen dat je niet voor onaangename verassingen komt te staan. Daar zorgt Ross & Partners goed voor. Ze helpen mij vooruit te plannen en houden mijn situatie het hele jaar in de gaten. Dat geeft mij rust en vertrouwen. Wat dat betreft kan ik op hen leunen en kan ik me volledig richten op het ondernemen.

Lees hier het interview met Ambroos Ross, Jos van Rooijen en Frank Post in de Accountant van juni 2014.

Diensten